Pražští podvodníčci jsou zarmouceni a pomlouvají a chyby vidí jinde



Vážení

s opravdovým zármutkem oznamujeme, že dne 09.12.2011 ve 14:15 hodin zastihla odborné společnosti Konopí je lék, o.s. a Atelier ALF, o.s. a program, ve kterém jsou mnozí z Vás zapojeni a současně pomáhá Vašemu zdraví prudká a nenadálá „rána“ v podobě zásahu protidrogového oddílu Policie ČR.
Přes bezproblémovou prohlídku Policie ČR a námi jí podaná vysvětlení dne 8.11.2011 odpoledne provedla policie následující den z podnětu státního zástupce a na příkaz Obvodního soudu pro Prahu 3 v Edukativní konopné klinice tzv. „neodkladný úkon“, a bohužel zajistila mnohé hotové léčivé přípravky, jakož i mateční rostliny, semena a vzácnou genetiku aj. pro náš společný výzkum.

Vše je bohužel důsledkem hanebného trestního oznámení podaného Mgr. Dušanem Dvořákem dne 6.12.2012 a doplněného jeho dalšími smyšlenkami ve vyjádřeních Policii ČR dne 8.12.2011.
Pan Dvořák zřejmě nepřenesl přes srdce, že jeho neurvalé chování se většině členů společností již „zajídá“, jeho prolhané, sprosté, urážlivé a výhružné maily a blogy už zůstávají bez odpovědí, a zejména, že klinika pracuje a program pokračuje i bez něj, a to lépe. 

Navíc - s tím jak noví odpovědní zástupci společností (když on sám se pod líbivými prohlášeními 11.5.2011 odpovědnosti vzdal) postupně odhalují i „ekonomické“ a jiné praktiky jeho a paní Dvořákové (byla v pozici účetní obou společností), zřejmě zapomněl na všechny tolik jím hlasitě proklamované ideály („zlegalizovat konopí - podnikat vše, aby nemocní mohli užívat konopí jako lék, lidská práva a demokracie“), a usoudil, že „nejlepší obrana bude útok“, a že „tisíckrát zopakovaná lež se stane pravdou“… 

Nestane.
Věřte, že se i za tohoto stavu s mimořádným úsilím snažíme udělat vše pro to, aby program nadále pokračoval. 
Prosíme Vás však, abyste nám - než se k nám vydáte dle již dříve dohodnutých termínů návštěv - laskavě předem zavolali.
JAKÁKOLIV VAŠE POMOC PRO ZACHOVÁNÍ PROGRAMU JE NYNÍ OPRAVDU MIMOŘÁDNĚ POTŘEBNÁ DĚKUJEME VÁM PŘEDEM
Za Konopí je lék, o.s. a Atelier ALF o.s.: Naomi Zamazalová M.A., B.A. J.M. Bém, MUDr. Radek Matlach, Mgr. Zbyněk Kopřiva, Ing. Juraj Kořínek, Ing. Pavel Martínek, Ing. Jaroslav Šobíšek, Mgr. Jaroslav Kabilka. 
Žádáme  klienty Konopí je lék,o.s., kteří si tak jako my přejí, aby klinika nadále fungovala, vyplnili tento dopis a poslali ho na info@konopijelek.eu.


Originál pomluvy z webu 


Prostě plkoidní web