Dotazy k valné hromadě 17,března 2012

Dne 16. března 2012 19:15 Radomíra Dvořáková <radomira.dvorakova@gmail.com> napsal(a) všem členům:
Mám na vás prosbu.
Byla bych vám vděčna, kdyby mi bylo valnou hromadou odpovězeno na následující otázky:
1)     Proč jsem nebyla pozvána na valnou hromadu, když jsem již více než před půl rokem napsala, že mám zájem být členem AA a KJL, stejně jako další členové naší rodiny, kteří pro obě sdružení roky pracovali jako dobrovolníci?
2)     Proč se mne a Dušana po jeho odchodu na nemocenskou v červnu 2011 nikdo z vedení nezeptal´na informace ohledně účetnictví a hospodaření, provozních a organizačních věcí, které nikdo z vás stoprocentně neznal a  šíříte o nás dokonce veřejně na webu sprosté lži ( vzniklé z neinformovanosti a záměrné dezinformovanosti), že jsme machinovali s penězi apod., když se nikdy nic takového nestalo a ještě jsme obě o.s. roky finančně podporovali?
3)     Jaktože mne a Dušana po jeho odchodu na nemocenskou v červnu 2011 nikdo z vedení nekontaktoval ve věci peněz, které nám  dluží obě o.s. a jsou schváleny  v roce 2010 a 2011 na valných hromadách a ze statutárních orgánů na návrh Jaroslava Kabilky podepsala Jan Marie Bém (a Zbyněk Kopřiva) smluvní ujednání a rovněž mi zadržujete mzdy a odstupné a naše soukromé majetky na klinice nám rovněž odmítáte vydat, přestože znáte inventuru majetku a víte, co patří Ateliéru ALF,o.s. ? Do kdy nám budou tyto peníze a majetek vráceny?
  4)     Proč vedení o mně šíří nejen mezi členy nepravdivé pomluvy, že nechci vydat účetnictví, když pověřená osoba, pan Petr Fric, kterého můžete kontaktovat na Fric@ged.cz a ověřit si pravdivost mých slov, odmítl převzít mzdové účetnictví a personalistiku a  účetnictví od roku vzniku obou občanských sdružení 2008 do 2010 a když jsem po předchozím avizování přijela 8. prosince 2011 do Prahy na své náklady předat účetnictví, nejen že si ho nikdo ze tří přítomných statutárních zástupců (Bém, Zamazalová, Sobíšek) nechtěl převzít, ale byla jsem dokonce napadena a bylo mi, stejně jako Dušanovi a Haně Barešové zamezeno vstoupit do kliniky?
  Žádám vás, abyste si toto účetnitcví co nejrychleji převzali.
5)     K červenci 2011 a odchodu Dušana na nemocenskou měla klinika (Ateliér ALF,o.s.) finanční hotovost 155 tisíc a léčivo za milion korun dle cen VAP a žádné dluhy, všechny splátky se řádně platily. Podle našich informací jen dluhy na nájemné dosahují 300 tisíc korun a k tomu dluhy vůči naší rodině a škody na značkách Konopí je lék a Ateliér ALF. Uvědomují si členové, že vyloučením Dušana můžete být jako o.s. trestně řešeni, protože jste nikdo z vás nevytvořil stomilionové pohledávky a ted se jich chcete zmocnit, aniž bychom právě my rozhodovali, kam budou určeny vymožené prostředky pohledávek?
Soukromě: co zlého jsme vám provedli, že se vůči nám takto chováte?
Dík za odpověď.
Pozdrav z Ospělova vám zasílá
Radka


17. 4. 2012 v 9:59, Radomíra Dvořáková – všem členům:


Hezký den,
chci vám sdělit, že uplynulo 30 dnů a dosud jsem neobdržela odpovědi na níže položené dotazy. Ráda bych odpovědi znala.
S pozdravem
Radomíra Dvořáková


   ----- Original Message -----
From: MUDr. Radek Matlach
 To: Radomíra Dvořáková
Cc: polivka.philip ; 1. Pepina ; martinek.paja@seznam.cz ; Radúz Šmahel ; Naomi Zamazalova ; jmjana ; Jana Jesenská ; Oto Kaděrka ; milan spacek ; Kabilka Jaroslav ; gersak; Hana Baresova ; Jaroslav Sobisek ; Korinek Juraj ; David Bennett ; nothing nothing ; Hanka Skálová ; KJL karel ; Art Language Factory
Sent: Tuesday, April 17, 2012 11:32 AM
Subject: Re: Dotazy k valné hromadě


    Radko,
nemáme na starosti pouze Tvé dotazy a lhůta 30 dní je dána státním institucím (úřadům atp.).
Chápu,že chceš znát odpovědi, nicméně holt budeš ještě muset počkat, jsou mnohem důležitější věci.
Věř, že odpověď je rozpracovaná a v tuto chvíli není energie na její dokončení.
    Radek


Od: Hana Baresova <hana.bares@bluetone.cz>
Datum: 18. dubna 2012 16:53

Předmět: Re: Dotazy k valné hromadě
Komu: "MUDr. Radek Matlach" <radek.matlach@gmail.com>, Radomíra Dvořáková <radomira.dvorakova@gmail.com>
Kopie: "polivka.philip" <polivka.philip@seznam.cz>, "1. Pepina" <remedium.naturalis@gmail.com>, martinek.paja@seznam.cz, Radúz Šmahel <raduz@volny.cz>, Naomi Zamazalova <naomiekk@gmail.com>, jmjana <JMJana@seznam.cz>, Jana Jesenská <jessijana@gmail.com>, Oto Kaděrka <info@otosport.cz>, milan spacek <spacek.milan@seznam.cz>, Kabilka Jaroslav <kabilka@ged.cz>, gersak <gERSAk@seznam.cz>, Jaroslav Sobisek <jaroslav.sobisek@iallianz.cz>, Korinek Juraj <juraj.korinek@gmail.com>, David Bennett <bennett.david.michael@gmail.com>, nothing nothing <nnnothing5@gmail.com>, Hanka Skálová <hankaska@gmail.com>, KJL karel <kjlkarel@gmail.com>, Art Language Factory <dusandvorak@seznam.cz>




Dobrý den,
jelikož termín svolání VH byl opravdu "šibeniční", pouhé 3 dny, tak jsem se nemohla dostavit. Budu ráda, když dostanu zápis z VH.
Děkuji.   Hana Barešová