Nadační fond Karla Janečka alias Kanabos,s.r.o

www.konopijelek.cz


Konopí miluje i miardář Karel Janeček, 5.1.2016, HN 


Od: Tomáš Řemínek <tomas.reminek@pozitivnievoluce.cz> píše "bratrancům a sestřenicícm", ale spletl si adresu a omylem napsal na juraj.korinek@konopijelek.cz namísto juraj.korinek@konopijelek.eu

Datum: 21. února 2013 14:51
Předmět: Vyúčtování daru Karla Janečka


Dobrý den,

píši Vám jakožto zástupce Karla Janečka ve věcech jeho filantropie. Karel Janeček přispěl na základě smlouvy z 15.11.2012 Vašemu sdružení Konopí je lék na přípravu projektu, který by umožnil ve vyšší míře prakticky využívat poznatků výzkumně-aplikačního programu o možnostech léčby nepsychoaktivními látkami z konopí.


Dle smlouvy bylo dohodnuto, že vyúčtujete částku 200 tis. Kč do 15.2.2013.
Bylo-li datum myšleno skutečně jako 15.2.2013, pak Vás prosím, abyste scany výdajů za darovanou částku zaslali na můj email


Děkuji a přeji hezký den,

Tomáš Řemínek
kancelář Karla Janečka
 724 707 262

 
Drobná poznámka: Filantrop Karel Janeček byl po odmítnutí poskytnutí grantu na výzkum v roce 2011 - na rozdíl od Výboru dobré vůle Olgy Havlové, byť symbolického (1 nájem), tak velmi důležitého eticky a sociálně -  na základě prosby a stručného popisu věci od hudebníka Davida Kollera v červnu 2012 v Olomouci před vystoupením v Divadle hudby v pivovarské hospodě sv. Václava stejně jako členové jeho týmu podrobně informován vedoucím výzkumu a exředitelem Edukativní konopné kliniky v Praze Dušanem Dvořákem, že kromě tolika tragédií lidem, obvinění a konfiskací výzkumnické farmy v Ospělově a prosazování práva pro všechny za cenu dalších a dalších obvinění včetně vysekání jednatelky Kanebos,s.r.o jako jednatelky Ateliér ALF,o.s. a členky Konopí je lék,o.s./Bohemp Jan Marie Bém z kriminálu v roce 2011 , považuje při doložení tolika prospěchu a důkazů za nejhorší nikoliv jednání "slepých" policajtů, ale několika bývalých "kolegů", na které Dušan Dvořák (částečně) převedl práva a kteří jen díky nezměrné netrpělivosti, chamtivosti a nezodpovědnosti vědomě rozkradli a zcela zdevastovali výzkum a kliniku a způsobili mnoha lidem a právnickým osobám nezměrné škody a utrpení, ač byli vázáni zákonem - usnesení společné Valná hromady zřizovatelů kliniky z 11.5.2011 opustit objekt kliniky od června 2011, pokud se v květnu nepodaří najít externí finanční zdroje, což se uvedeným ani řediteli nepodařilo, stejně jako tímto úkolem se pověřené jednatelce Kanebos, s.r.o. Jan Marii Bém dle jejího vlastního návrhu před všemi členy zřizovatelských organizací, které založily kliniku. 

Filantrop Karel Janeček tak slyšel příbeh o Jan Marii Bém alias Pepíně, která se na VH dne 11.5.2011 zavázala prostředky do konce května 2011 zajistit ze zahraničí, což prý nebude problém, leč pak v květnu 2011 "ztratila" pas na cestu do Španělska v EU ... 

Stejně jako když další "odpovědní" odmítali využít (Naomi Zamazalová, rovněž jednatelka Ateliér ALF,o.s. a Juraj Kořínek, jednatel Konopí je lék,o.s.) setkání s manželkou nejmenovaného mecenáše, jejíž podporu Dušan Dvořák díky kolegovi psychologovi Aleši Kudovi z Prahy zajistil, leč sám byl vážně nemocen a schůzky v Praze se nemohl účastnit.

Filantrop Karel Janček těmto kriminálně jednajícím "bratrancům a sestřenicícm" nejprve poskytl výše uvedený grant k přemístění kliniky z Žižkova do Holešovic  po jimi způsobených škodách jen majitelům objektu na Žižkově bratrům Havlíčkovým přes půl milionu korun, sto třicet tisíc Pražské plynárenské, 50 tisíc operátorům, vysoce přes půl milionu smluvním věřitelům manželům Dvořákovým, 100 tisíc partnerské firmě Trompetol v programu CBD atd. 

"Bratranci a sestřenice" takto "podnikali" dokonce na jméno dříve odpovědného zakladatele a ředitele  Dušana Dvořáka (viz Ares) s následným zanecháním  kliniky na Žižkově ve stavu bezdomoveckého feťáckého skvotu v září 2012, když se dokonce pokoušeli na internetu rozprodat majetky majitelů objektu a byli majiteli přistiženi, což byla poslední kapka pro tyto dva velmi laskavé staré bratry a dveře kliniky za asistence policie vypáčili. Nalezli objekt, který dne 2.10.2012 uviděl i Dušan Dvořák, kterému byl vstup na kliniku rovněž zakazován a vyhrkly mu slzy do očí: odpadky v místnostech až po krk, ukradený anebo zcela rozbitý nábytek a vybavení  a především ukradený server s důležitými daty a jiné majetky. 

Pokusy o rozkradení galerie Jaroslavy Moserové advokát Michal David, vnuk Jaroslavy Moserové, zvládl. Pokus zmocnit se 100 milionové pohledávky je stále otevřený. 

Karel Janeček přitom slyšel, že 11.května 2011 bylo současně na VH zřizovatelů nalezeno ambulantní řešení provozu a setkávání se členy výzkumu v nedaleké žižkovské čajovně (také "sestřenicí" Jan Marií Bém podvedena, červenec 2011, škoda čajovně cca 20 tisíc Kč) s přemístěním výroby konopných produktů pro výzkum do Jižních Čech k chemiku kliniky a následně "bratranci" Pavlu Martínkovi, který je s filantropem Karlem Janečkem nyní rovněž ve společné s.r.o. se sídlem za Vltavou v Holešovicích.


V níže uvedeném odkazu je doloženo, že společnost Konopí je lék,o.s., neměla žádné majetky, jen pohledávky. Společnost dle nezákonného rozhodnutí z března 2012 ("bratranci a sestřenice" preventivně vyloučili členy) při přesunu do Holešovic v prosinci 2012 přejmenovali na Bohemp se sídlem jako později s.r.o. Jde o dobrou adresu ....- stačí kliknout. 




Že by byl takový filatrop také netrpělivý pro vymoženou pohledávku, na kterou si Jaroslav Kabilka (společný dozočí rada od 29.10.2010) s Radkem Matlachem (předseda představenstva Konopí je lék,o.s. od 11.5.2011) brousili zuby? 
http://nahrada-skody.blogspot.cz/

Přeji vám příjemné letní čtení v době případných plískanic a touhy po filantropii

Touhy můžete naplnit zcela dle své fantazie na www.ospelov.eu 
Vedoucí výzkumu 
Cannabis is The Cure/Konopí je lék
Capo di Tutti Capi 
CannabisTherapy