Okamžité ukončení pracovního poměru Dušana Dvořáka



Důvodem výpovědi pak byl tento email:

Od: Art Language Factory artlanguagefactory@gmail.com,
Datum: 18. srpna 2011 0:45
Předmět: doporučení laskavé, leč důrazné
Komu: <clenove@konopijelek.eu> Kopie: Mgr. Micha David" <davidak@davidak.cz
Hezký čas
Doporučuji stáhnout hrubou pomluvu a lež na první straně webu EKK www.konopijelek.eu, kdy velkým písmem oznamujete, že 

Upozornění: Omlouváme se za informace, které dříve souvisely s panem Mgr. Dušanem Dvořákem. V současné době nemáme nic společného s jeho aktivitami, články a dalšími informacemi týkající se společnosti Konopí je lék.

1) Jsem ředitel (smlouva), člen obou sdružení Konopí je lék a Ateliér ALF, která EKK s Artem, založily viz smlouva, 2) obě společnosti jsou velmi velkým věřitelem rodiny Dvořákových a dokonce smluvně jištěným!
3) Jsem zaměstnancem. 

Neblbněte, vidět představenstva a své přátele trapně se kroutit v soudní síni bych opravdu nechtěl! Pokud jste to nemysleli jako Joke, důrazně doporučuji to do rána 18.srpna do 7.00 hodin stáhnout! Víte dobře, že by to pro toho, kdo tenhle fórek umístil na web nemuselo dobře dopadnout! Říkám to  zcela jednoznačně! Děkuji. Co myslíte, pane advokáte, stačí takto? Adresováno všem členům včetně předstvanstev a webmásterům, jako vám v kopii.
Přeji vám hezký den, pevné zdraví a stálou pohodu
Mgr. Dušan Dvořák,
ředitel Edukativní konopná klinika, www.konopijelek.eu

Po půlroce odmítání svolat valnou hromadu, doložit hospodaření a vyjasnit obrovské škody zástupci Edukativní konopné kliniky na webu uvedli další pomluvy, když 8. prosince 2011 po zásahu policie na klinice se na webu kliniky www.konopijelek.eu objevilo, cituji: 

Vše je bohužel důsledkem hanebného trestního oznámení podaného Mgr. Dušanem Dvořákem dne 6.12.2012 a doplněného jeho dalšími smyšlenkami ve vyjádřeních Policii ČR dne 8.12.2011. Pan Dvořák zřejmě nepřenesl přes srdce, že jeho neurvalé chování se většině členů společností již „zajídá“, jeho prolhané, sprosté, urážlivé a výhružné maily a blogy už zůstávají bez odpovědí, a zejména, že klinika pracuje a program pokračuje i bez něj, a to lépe. 
Navíc - s tím jak noví odpovědní zástupci společností (když on sám se pod líbivými prohlášeními 11.5.2011 odpovědnosti vzdal) postupně odhalují i „ekonomické“ a jiné praktiky jeho a paní Dvořákové (byla v pozici účetní obou společností), zřejmě zapomněl na všechny tolik jím hlasitě proklamované ideály („zlegalizovat konopí - podnikat vše, aby nemocní mohli užívat konopí jako lék, lidská práva a demokracie“), a usoudil, že „nejlepší obrana bude útok“, a že „tisíckrát zopakovaná lež se stane pravdou“… 
Za Konopí je lék, o.s. a Atelier ALF o.s.: Naomi Zamazalová M.A., B.A. J.M. Bém, MUDr. Radek Matlach, Mgr. Zbyněk Kopřiva, Ing. Juraj Kořínek, Ing. Pavel Martínek, Ing. Jaroslav Šobíšek, Mgr. Jaroslav Kabilka.